Impreuna suntem mai puternici!
eng rom

Despre Noi

Prezentare

S.C. BEGA TEHNOMET S.A. este o societate pe actiuni, cu capital privat romanesc.

Firma a fost luat fiinta in anul 1869 sub denumirea "Bozsak" avand ca profil de activitate fabricarea tesaturilor din fire metalice si a mobilierului metalic.

In 1927 firma se transforma in societate pe actiuni. In acesta perioada profilul de fabricatie s-a diversificat intreprinderea producand table perforate, batoze si rasnite, caruciore si jucarii pentru copii , butoaie metalice.

In 1949 isi schimba denumirea in Tehnometal si asimileaza in fabricatie primele masini agricole (trioare, selectoare actionate manual si electric).

Intre 1954-1959 intreprinderea se extinde asimiland o gama larga de masini si utilaje agricole, batoze pentru mazare, uscatoare pentru cereale, transportoare cu noduri, site vibratoare, masini de curatat seminte, elevatoare cu cupe, etc. In acesta perioada se inscrie si participarea intreprinderii pentru prima data la expozitia internationala de la New Delhi, Bombay si Izmir.

Intre 1971-1975 sunt asimilate produse de complexitate marita: baterii avicole pe 3 si 4 nivele, baterii pentru animale mici cu blana, precum si cabluri de comanda mecanica pentru autovehicole, Tehnometal devenind cel mai mare producator de utilaje avicole si cabluri de comanda din tara.

Intre 1977-1980 a fost realizata investitia pentru fabricatia tractoarelor de capacitate mica (25-35CP).

Dupa 1980 pe langa produsele traditionale a fost asimilata fabricatia autoturismelor de mic litraj "Dacia500", denumirea intreprinderii fiind schimbata in "Autoturisme Timisoara".

Din 1991 SC Tehnomet SA se desprinde din Autoturisme ca si continuator a profilului de fabricatie traditional (1970-1975).

Din anul 2000 a devenit membra Bega Grup , cu o mare capacitate organizatorica si financiaraiar iar in anul 2002 se inregistreaza sub denumirea S.C. BEGA TEHNOMET S.A.

In anul 2006 fuzioneaza cu SC Electrotimis SA adaugand la portofoliul de produse utilaje complexe la tema, de serie mica si unicate.

Tinand cont de vechime si experienta, S.C. Bega Tehnomet S.A. are o paleta foarte larga de activitate, din care amintim urmatoarele:
- Constructii metalice sudate;
- Linii tehnologice pentru fabricarea plaselor sudate pentru constructii;
- Masini automate pentru producerea plaselor de gard impletite;
- Utilaje la tema, utilaje pentru constructii, mecano-sudura - la comanda clientilor;
- Tesaturi si impletituri din sarma;
- Table perforate

Politica de calitate aplicata la toate nivelurile, de la proiectare-dezvoltare, aprovizionare, fabricatie, comercializare si service, a facut ca firma sa fie certificata ISO 9001/2000.

Piata de desfacere este diversificata si ceea ce este important, avem un numar mare de clienti permanenti din care amintim:
Umdasch A.G., Austria,
Continental A.G., Germania,
Haga Stahlbau Engeneering GmbH, Germania
Carburo del Cinca, Spania
Linde Gaz, Romania
Benteler GmbH, Germania

S.C. Bega Tehnomet este interesata intr-o colaborare reciproc avantajoasa, in vederea promovarii si extinderii produselor sale pe piata interna si internationala.

developed by cattat-sys, design by visualcris